Välkommen till din bilverkstad i Torslanda

Vi utför alla typer av reparationer, ex: Bromsar, avgassystem, växellådor, koppling m.m.

Original Bilservice - Pris Direkt!

Vi på Mekonomen Bilverkstad Torslanda utför bilservice enligt bilproducentens rekommendationer och tids- eller km-intervall. PRIS DIREKT & BOKA TID

Boka bilservice online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad och se priset direkt!

Pris direkt & Boka tid

Kamremsbyte

Vi ser över och byter din kamrem. Att byta kamrem på egen hand rekommenderar vi inte, det krävs gedigen kunskap om bilmodellen. Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Felsökning

Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Detta för att kunna erbjuda bästa felsökning på alla våra verkstäder ihop med våra tekniker med lång erfarenhet av felsökning.

Byte bromsar

Skrapar det, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Ibland räcker det att smörja eller byta bromsklossarna. Välkomna för en kostnadsfri undersökning och prisförslag.

Turbo

Vi hjälper till med laga bilens turbo, ofta ersätts den av en utbytes turbo som motsvarar bilens original.

Byte Avgassystem

Det är väldigt sällan man byter hela avgassystem, oftast är det någon klämma eller del av systemet som behöver lagas eller bytas.

Växellåda koppling

Vi använder alltid originaldelar eller bättre när vi byter delar på din bil. Vi felsöker självklart om det är något vi kan reparera innan vi byter koppling eller växellåda.

Röd lampa

Om en lampa lyser rött ska du inte fortsätta köra. Stanna, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. 

Orange lampa

När en orange lampa lyser på din bil skall du du ta dig till närmast verkstad och få det kontrollerat. Känner du att bilen går onormalt, ring bärgare.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

Öppettider

Måndag 06:00 - 18:00

Tisdag 06:00 - 18:00

Onsdag 06:00 - 18:00

Torsdag 06:00 - 18:00

Fredag 06:00 - 15:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Torslanda


Bulyckevägen 3

418 78 Göteborg


070-766 21 86

org.nr: 556778-1074